Rólunk

Mikor böngészek a weben és weboldalakon a Rólunk menüpontot olvasom, sokszor feláll a szőr a hátamon. Persze értem én, hogy mire való ez a menüpont, azonban a cégvezetők annyira a cégre koncentrálnak mikor ezt a szöveget kell megírni, hogy a végére egy vontatott világmegváltó szónoklat kerekedik.

Én ezt most nem teszem! :)

A Kreatív Informatika ahogyan a neve is sugallja, olyan informatikai szakemberek csapata, akik szinte minden webes informatikai problémát képesek kreatívan kezelni és megoldani.

Egy mondat, ami a legjobban jellemezi szellemiségünket:

"Mi a Kreatív Informatikánál nem arra törekszünk, hogy megoldjuk az ügyfeleink problémáit, hanem arra, hogy egy felmerülő problémára olyan megoldást adjunk, amitől az ügyfél ugyan azt a problémát a jövőben saját magától képes lesz kezelni és megoldani."

Mi a Kreatív Informatikánál így dolgozunk.

Volenszki Sándor
Tulajdonos, ügyvezető 

Bejelentkezés

Regisztráció

Értesítés új bejegyzésekről

 • Ha nem akar lemaradni egyetlen hasznos információról sem, amit vállalkozásában azonnal kamatoztathat, regisztráljon és a következő bejegyzésnél értesítjük e-mailben!

  Kérek bejegyzés értesítőt! >>

Legújabb bejegyzések

Legújabb hozzászólások

 • Update

  Frissítettem a bejegyzést a változtatásoknak megfelelően.....

 • nem működik

  Kedves Sándor!

  Ez így sajnos nem működik! A \"Küldés a következőn keresztül: Gmail\"....

 • facebook-kép

  Sziasztok,

  A facebook oldalra elhelyezett kép is beilleszthető. Képen jobb kattintá....

 • Kép feltöltése más szolgáltatóhoz

  A minap jelezte egy kedves olvasónk, hogy a Google Drive-ba feltöltött képekre nem lehet direkt linken hivatkozni, ezért másik szolgáltató bevonása szükséges.

  Ahogy n....

 • Csekk nyivántartó

  Én is használom, szerintem tök jó. Mindig jön az értesítő levél, hogy milyen csekkeket kell fizetnem.....

Facebook

Cimkék

 (27)   (20)   (20)   (14)   (14)   (7)   (6)   (6)   (5)   (5)   (4)   (4)   (4)   (3)   (3)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (2)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)   (1)